MAKLUMAT TERKINI AGIHAN BUKU TEKS TAHUN 1 DAN 4 SESI 2014

Hari         : Jumaat
Tarikh      :  27 Disember 2013
Masa       : 9.00 pagi hingga 11.30 pagi
Tempat    : Tahun 1 - Dewan Terbuka SK Taman Putra Perdana 2
                 Tahun 4 - Bilik SPBT

Harap Maklum dan terima kasih.
Share:

5 comments:

Nizam Zamieo said...

TERIMA KASIH ATAS MAKLUMAT PERUBAHAN TERKINI. saya datang ke sekolah pada jam 9.30 pagi, 28/12/2013 Sabtu. saya telah dimaklumkan tarikh mengambil buku teks pada tarikh 28/12/2013 pada hari akhir persekolahan. NOTIS di pondok pengawal pun hanya ditampal pada hari Jumaat 27/12/2013. Ini yang dimaklumkan oleh pengawal bertugas. Perubahan yang pihak sekolah lakukan mungkin untuk memudahkan kakitangan pihak sekolah. tetapi bagaimana dengan ibubapa yang sedang bercuti bersama anak-anak dan juga keluarga yang tidak mempunyai kemudahan internet di rumah? Bagaimana mereka dapat memperolehi sebaran perubahan maklumat tersebut.
Bukan saya sahaja yang datang pada pagi 28/12/2013, ada beberapa lagi ibubapa yang datang bersama anak-anak mereka. Diharap pada masa hadapan pihak pengurusan dapat membuat jadual dan perubahan yang lebih sistematik.
sekian terima kasih.

niezarmzamieo@gmail.com

mohamed noor hafiza mohamed nordin said...

saya kurang jelas dengan perkara ini. saya mmg tak tahu bila tarikh buku teks tahun 4 diedarkan. ini kerana suami saya dimasukkan ke wad. apabila hari ini saya dpt access internet, saya masuk ke blog ini dan dapati tarikh seperti dinyatakan di atas.

apabila saya membaca komen en nizam, saya agak keliru pada ayat ini
" saya telah dimaklumkan tarikh mengambil buku teks pada tarikh 28/12/2013 pada hari akhir persekolahan"

Adakah en.nizam maksudkan tarikh mengambil buku teks pada 28/12/2013 tersebut telah ditukar kepada hari terakhir cuti persekolahan iaitu 1 jan 2014.

Mohon maklumbalas kerana saya masih menjaga husband di hospital


kain pasang murah said...

Mohamed Noor Hafiza : Apa yang dimaksudkan oleh En. Nizam adalah pihak sekolah telah mengedarkan surat pada minggu terakhir persekolahan 2013 bahawa pengambilan buku teks untuk Tahun 4 2014 adalah pada 28 Dec 2013. Walau bagaimanapun pihak sekolah telah menukar tarikh tersebut kepada 27 Dec 2013 menyebabkan ramai ibu bapa/penjaga yang tidak mengetahui. Saya juga telah datang ke sekolah pada 28 Dec 2013 bagi tujuan pengambilan buku teks. Diharap pihak sekolah tidak menukar tarikh seperti yang telah dirancang dan perancangan hendaklah dilaksanakan dengan betul supaya tidak menyusahkan pelbagai pihak.

mohamed noor hafiza mohamed nordin said...

oic. so skrg mcmana nak ambil buku teks tu. boleh ambil lagi ke selepas tarikh tersebut.
saya masih di ward. isteri saya yg akan pergi mengambil buku tersebut.

sewamobiljogja said...

infonya sangat menarik makasih salam kenal

PENDAFTARAN TAHUN 1

PENGUMUMAN

SELAMAT DATANG * PENTAKSIRAN SUMATIF 1 12-16 MAC 2018

Total Pageviews

PAUTAN GURU

 
  
  
 

Search This Blog

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

Recent Posts