LAPORAN PERHIMPUNAN MINGGUAN (22) SESI PETANG (19 JUN 2017)

Assalamualaikum wrm. wbt dan selamat sejahtera...

Perhimpunan pada petang ini dimulai dengan Bacaan Doa, Ikrar Rukun Negara serta Ikrar Sekolah. Majlis diteruskan lagi dengan ucapan wakil guru bertugas mingguan iaitu Puan Mufidah Zafirah Binti Mihat yang memperkenalkan guru-guru bertugas pada minggu ini. Guru bertugas pada minggu ini:

1. Encik Sazali
2. Puan Mufidah
3. Puan Siti Baizura
4. Puan Atiqah
5. Puan Marshida
6. Puan ErneeUcapan Guru Bertugas Mingguan:

Majlis bermula dengan ucapan daripada Puan Mufidah Zafirah selaku wakil guru bertugas mingguan. Ucapan dimulakan dengan memperkenalkan guru yang bertugas pada minggu ini kepada murid-murid sebagaimana yang tertera di atas.

Ucapan diteruskan dengan guru bertugas mengingatkan murid berkenaan isu kesihatan murid sebelum menjemput Puan Fauziah binti Salehoddin selaku Guru Penolong Kanan Petang untuk menyampaikan ucapan.

Ucapan Guru Penolong Kanan Petang:

Ucapan disampaikan oleh Puan Fauziah binti Salehoddin. Beliau merumuskan  aktiviti dan program-program yang bakal berlangsung sepanjang minggu 22 ini, iaitu:

a) Program Jalinan Mesra
b) Majlis Khatam al-Quran
c) Cuti Sekolah sempena Hari Raya AidilfitriPenekanan turut diberi mengenai sesi persekolahan pada hari Khamis yang akan dijalankan secara satu sesi sahaja sebelum semua murid bercuti selama seminggu.

Penutup:

Majlis tamat setelah ucapan daripada Puan Fauziah bint Salehoddin dan semua murid beratur untuk pulang ke rumah.

Sekian, terima kasih.
Share:

No comments:

PENGUMUMAN

SELAMAT DATANG *BUAT WARGA SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN PUTRA PERDANA 2 BAGI TAHUN 2019/1440H *******PEPERIKSAAN PERCUBAAN UPSR PERINGKAT SEKOLAH 2019 PADA 29 JULAI - 2 OGOS 2019 (ISNIN - JUMAAT)

TUTORIAL BALUT BUKU TEKS

TV SKTPP2

Total Pageviews

PAUTAN GURU

 
  
  
 

Search This Blog

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

Recent Posts