MAKLUMAN SAMBUTAN HARI LAHIR

Amalan Guru Penyayang
Sambutan Hari Lahir MAC

Makluman kepada ibu bapa / penjaga bahawa Jawatankuasa Guru Penyayang dengan kerjasama Jawatankuasa Bimbingan dan Kaunseling dan Persatuan Ibu bapa/penjaga bersama barisan guru-guru akan mengadakan sambutan hari lahir kepada semua murid yang lahir sepanjang bulan MAC pada esok, JUMAAT (29 Mac 2018). Pihak sekolah mengucapkan ribuan terima kasih atas sumbangan yang diberikan oleh Persatuan Ibu Bapa dan Guru (PIBG). Sekiranya terdapat ibu bapa dan penjaga yang ingin memberikan sumbangan juga, bolehlah berbuat demikian dengan mengirimkan kepada anak-anak, berhubung dengan saya sendiri di talian 012-6301246 selaku penyelaras program atau dengan guru kelas anak masing-masing.

Kami para guru di sekolah cuba untuk merealisasikan impian anak-anak kecil untuk menyambut hari lahir bersama kawan-kawan di sekolah. Moga ukhwah yang terjalin antara ibu bapa dan pihak sekolah dapat memberikan kebaikan dan kelebihan kepada kedua-dua pihak. Harapan kami agar sambutan akan datang lebih meriah dengan sumbanga-sumbangan yang diberikan.

SELAMAT HARI LAHIR KEPADA SEMUA MURID YANG DILAHIRKAN SEPANJANG BULAN MAC.

Senarai nama murid yang lahir sepanjang bulan MAC

Senarai nama dan bilangan murid untuk Tahap 1

Senarai nama dan bilangan murid untuk Tahap 2

Share:

No comments:

PENGUMUMAN

SELAMAT DATANG * SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI BUAT WARGA SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN PUTRA PERDANA 2 BAGI TAHUN 2019/1440H *******HARI JALINAN MESRA KALI PERTAMA (TAHUN 4 - TAHUN 6) BAGI TAHUN 2019 PADA 21 JUN 2019 (JUMAAT)

TUTORIAL BALUT BUKU TEKS

TV SKTPP2

Total Pageviews

PAUTAN GURU

 
  
  
 

Search This Blog

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

Recent Posts