PERHIMPUNAN MINGGU 1 2018

Guru Bertugas:
1. En Rosmadi Bin Abd Manaf
2. Pn. Murnie bt Ahmad
3. Pn Wan Marhaini bt Wan Mohamad
4. Pn Kahirun Nisa bt Abdul Halim
5. Cik Felicia Gatun
6. Pn Noraslinda bt Ahmad
7. Pn Siti Raudah bt Hamid

Tema: Pengurusan Diri - Penampilan Diri

Perhimpunan pagi dimulakan pada pukul 7.30 pagi. Dimulai dengan nyanyian rangkaian lagu Negaraku, Negeri Selangor, Sekolah dan Aku Negaraku serta diikuti dengan lafaz ikrar dan doa.

Ucapan Ketua Guru Bertugas : En Rosmadi bin Abd Manaf
-mengalu-alukan kehadiran murid-murid ke sesi persekolahan 2018. Terutamanya kepada murid tahun 4 semoga dapat menyesuaikan diri dengan suasana baru.
-Murid-murid dingatkan supaya menjaga penampilan diri dengan mengamalkan pengurusan diri yang baik terutama ketika datang ke sekolah. Penampilan diri mesti memaparkan seperti seorang murid yang berdisiplin.

Ucapan Ketua Guru Disiplin: Ustaz Mohd Razis bin Mohd Shainisi
-murid-murid dingatkan sentiasa mematuhi peraturan sekolah supaya disiplin sekolah sentiasa dalam keadaan terkawal dan baik.
-murid-murid dingatkan peraturan baharu iaitu kedudukan lencana dan tanda nama dan juga peraturan ketika sampai ke sekolah pada waktu pagi.

Ucapan Guru Besar : En Zanuddin bin Sanuan
-Guru besar mengucapkan selamat datang kepada semua warga SKTPP2 ke sesi persekolahn yang baharu dan mengharapkan tahun ini murid-murid akan lebih seronok belajar dan berusaha bersungguh-sungguh untuk mencapai kejayaan di bidang akademik, kokurikulum dan sahsiah diri.

Perhimpunan tamat pada pukul 8.00 pagi.


Share:

No comments:

PENGUMUMAN

SELAMAT DATANG * SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI BUAT WARGA SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN PUTRA PERDANA 2 BAGI TAHUN 2019/1440H *******HARI JALINAN MESRA KALI PERTAMA (TAHUN 4 - TAHUN 6) BAGI TAHUN 2019 PADA 21 JUN 2019 (JUMAAT)

TUTORIAL BALUT BUKU TEKS

TV SKTPP2

Total Pageviews

PAUTAN GURU

 
  
  
 

Search This Blog

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

Recent Posts