LAPORAN PERHIMPUNAN RASMI MINGGU KE-3 (SESI PAGI)

 


Pada 14hb. Januari 2019 bersamaan hari Isnin, SK Taman Putra Perdana 2 telah melaksanakan perhimpunan rasmi Kokurikulum.  Majlis perhimpunan bermula pada jam 7.30 pagi dengan nyanyian lagu Negaraku, lagu Negeri Selangor dan lagu Sekolah.  Majlis diteruskan dengan bacaan doa dan lafaz ikrar Rukun Negara dan ikrar sekolah yang diketuai oleh wakil murid yang terdiri daripada pengawas sekolah. 

Perhimpunan diteruskan dengan ucapan guru bertugas mingguan, iaitu Encik Mohd Fikri Bin Mat Arit yang mana beliau memaklumkan kepada murid-murid akan barisan guru yang bertugas sepanjang minggu berkenaan, iaitu:


1) En. Mohd Fikri 
2) Pn. Murnei 
3) Pn. Nurhafizah 
4) Pn. Nurhidayahni 
5) Pn. Nadhrah 
6) Cik. Siti Mushrifah
7) Pn. Shahiza
    Majlis diteruskan dengan penyampaian hadiah kepada peserta yang mengikuti kem tunas puteri peringkat kebangsaan.Encik Zainurin yang merupakan penolong kanan kokurikulum meyampaikan hadiah kepada murid yang terlibat.

 


Setelah selesai majlis penyampaian hadiah,majlis diteruskan lagi dengan taklimat disiplin oleh ustaz Mohd Razis Bin Shainisi. Beliau menasihati para pelajar supaya sentiasa mengikut peraturan sekolah yang telah ditetapkan.


Majlis Perhimpunan pada minggu ini diakhiri dengan ucapan Encik Mohd. Zainurin bin Md Yasin PK Kokurikulum yang memberi maklumat tentang aktiviti kokurikulum yang akan dilangsungkan pada minggu ini.

Share:

No comments:

PENGUMUMAN

SELAMAT DATANG *BUAT WARGA SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN PUTRA PERDANA 2 BAGI TAHUN 2019/1440H *******PEPERIKSAAN PERCUBAAN UPSR PERINGKAT SEKOLAH 2019 PADA 29 JULAI - 2 OGOS 2019 (ISNIN - JUMAAT)

TUTORIAL BALUT BUKU TEKS

TV SKTPP2

Total Pageviews

PAUTAN GURU

 
  
  
 

Search This Blog

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

Recent Posts