DENGUE PATROL SK TAMAN PUTRA PERDANA 2 PERINGKAT KEBANGSAAN

Pelancaran Dengue Patrol SK Taman Putra Perdana 2 telah dilancarkan dengan jayanya. Majlis pelancaran dimulai dengan ucapan penyelaras program Cik Farah Hanis Bt Ramli, ucapan Perasmian oleh Tuan Guru Besar dan gimik pelancaran oleh barisan pentabir serta kumpulan murid.

Program Dengue Patrol SKTPP2 ini bertujuan untuk memperlengkap dan memperkasa para pelajar sebagai pendidik dan insan berpengaruh dengan bertindak sebagai duta untuk mencegah denggi. Selain itu juga SK Taman Putra Perdana 2 telah terpilih untuk mewakili Negeri Selangor ke Pertandingan Dengue Patrol peringkat kebangsaan.

Pihak sekolah juga menyeru warga sekolah, ibubapa dan komuniti setempat memberi sokongan padu kepada program yang dilancarkan ini. Di antara usaha yang boleh membantu pihak sekolah dalam pertandingan ini adalah;
  • Like dan Share Page Dengue Patrol Sekolah Kebangsaan Taman Putra Perdana 2 di facebook, Instagram.
  • Kerjasama komuniti setempat dengan pihak sekolah dalam aktiviti gotong-royong dan sesi kempen kesedaran yang dianjurkan.
  • Jawab kuiz di link INI. dan masukkan KOD SEKOLAH dan NAMA untuk mendapatkan sijil. Kod sekolah adalah SEL 7. Contoh: SEL 7 FARAH HANIS BINTI RAMLI
Semoga usaha, sokongan dan kerjasama semua membuahkan hasil yang cemerlang kepada SK Taman Putra Perdana 2.
Share:

No comments:

PENDAFTARAN TAHUN 1

PENGUMUMAN

SELAMAT DATANG * PENTAKSIRAN SUMATIF 1 12-16 MAC 2018

Total Pageviews

PAUTAN GURU

 
  
  
 

Search This Blog

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

Recent Posts