LAPORAN BERTUGAS MINGGUAN - MINGGU KE-27 ( SESI PAGI )

LAPORAN PERHIMPUNAN

Minggu ini ialah minggu ke-27 bagi sesi persekolahan tahun 2016. Perhimpunan dimulakan dengan nyanyian empat buah lagu iaitu Lagu Negaraku, Lagu Negeri Selangor, Lagu sekolah dan Lagu Malaysia Berjaya. 

Aktiviti perhimpunan diteruskan dengan bacaan doa, bacaan ikrar Rukun Negara dan ikrar murid

Guru bertugas pada minggu ini adalah :

1. PN. ALIZA BINTI AHAD
2.PN. NUR HAFIZAH BINTI OTHMAN
3.EN. MOHAMAD RANI BIN ARBAIN
4. EN. NOORHISHAM BIN MOHAMAD
5. PN. KHAIRUN NISA BINTI ABD HALIM
6. PN. NOR SHAHIDA BINTI IBRAHIM
7. PN. NORASLINDA BINTI AHMAD
Guru bertugas pada minggu ini iaitu Pn. Aliza binti Ahad memaklumkan bahawa bermula pada hari ini hingga hari Rabu,  murid-murid  Tahun 6 akan menduduki Peperiksaan Percubaan UPSR 2016. Terdapat beberapa kelas  yang digunakan sebagai dewan peperiksaan. Oleh itu, murid-murid bagi kelas yang terlibat  perlu bergerak ke bilik-bilik khas yang telah ditetapkan. Kelas-kelas yang terlibat adalah seperti berikut : 


Akhir sekali, perhimpunan diteruskan dengan ucapan yang disampaikan oleh En. Kamsani bin Sahlan selaku Guru Besar SK Taman Putra Perdana 2. En. Kamsani bin Sahlan memaklumkan bahawa penjurian kantin akan bermula pada minggu hadapan. Oleh itu, beliau berpesan kepada murid-murid supaya sentiasa menjaga kebersihan kantin dan sentiasa menjaga tingkah laku semasa berada di kantin. Perhimpunan sesi pagi ditamatkan pada jam 8.00 pagi.
Share:

No comments:

PENDAFTARAN TAHUN 1

PENGUMUMAN

SELAMAT DATANG * PENTAKSIRAN SUMATIF 1 12-16 MAC 2018

Total Pageviews

PAUTAN GURU

 
  
  
 

Search This Blog

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

Recent Posts